Mobiele Koffiebar: 'Bruiloftsarrangement'

Het ‘Bruiloftsarrangement Koffie’ is de ideale invulling voor een gehele dag koffie-en theespecialiteiten en past perfect in de thema's Barn&Country, Festivalwedding of een landelijke-romantische stijl.

Jullie gasten kunnen gedurende 7 uren (± 15.00-22.00 uur) onbeperkt genieten van diverse koffie- en theespecialiteiten gemaakt door onze barista. De koffies worden aangeboden vanuit de kofferbak van een klassieke Bedford HA uit 1978 en zijn inclusief lactosevrije melk, cafeïnevrije koffie, siropen, slagroom, diverse losse theeën en het gebruik van porseleinen, vintage serviesgoed.

De stoere rode Bedford staat paraat voordat de gasten arriveren en blijft tot het eind van de avond op jullie locatie staan zodat de uitstraling van jullie feest gewaarborgd is en blijft. Bij grote groepen wordt vlakbij de Bedford een extra koffiebuffet opgebouwd in een brocante, landelijke stijl. De begin- en eindtijd kun je eventueel kosteloos nog om een half uurtje vroeger en/of later laten starten en eindigen.

Maximaal 200 gasten. Mocht jullie gezelschap groter zijn, of wens je volledig andere tijden, neem dan contact op met je projectleider.

€789,00

incl. btw per stuk

Jouw event start hier...

Event aanmaken