Mix and Party

Mix van 3 soorten live entertainment

Mix & Party is een mix van 3 soorten live entertainment. Een geweldige live band, DJ en een zangeres met live-DJ. De afwisseling van live-entertainment zorgt ervoor dat de gasten zich geen moment zullen vervelen, er is voor ieder wat wils. Dit is een uniek concept. Mix & Party live band De live band bestaat uit 5 professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de muziekwereld. Het repertoire bestaat uit dansbare nummers. Denk hierbij aan veel hits van nu afgewisseld met herkenbare klassiekers. Tijdens de avond speelt de band gedurende een uur aaneengesloten, zonder pauze. Dj’s met 100% dansgarantie Mix and Party heeft professionele allround Dj’s in huis. Van top 40,80's en 90's hits tot house, alles is mogelijk en bespreekbaar.

Uiteraard kunt u tijdens een voorafgaand aan het optreden verzoeknummers aanvragen. Onze Dj’s zorgen ervoor dat de dansvloer gevuld is, en blijft! Zangeres en live-DJ show De zangeres verzorgt samen met de DJ een live set voordat de live band van start gaat. Op deze manier komen de gasten alvast in de juiste stemming en stroomt de dansvloer lekker vol. Het repertoire van deze set sluit aan op de nummers van de live band zodat alles een mooi geheel vormt. Hoe ziet mijn avond er straks uit met Mix & Party?

Onderstaande is een voorbeeld van hoe een avond er uit kan zien. Uiteraard is de indeling bespreekbaar en aan te passen aan de wensen van de klant. Het is ook mogelijk om alleen de live band 2 sets te boeken, zonder DJ.


  • DJ gaat van start 60 minuten
  • Zanger(es)en DJ live set 45 minuten
  • Liveband 60 minuten/2 sets 45 minuten
  • DJ sluit de avond af 90 minuten

Prijs op aanvraag

incl. btw

Interessante producten voor jou

Jouw event start hier...

Event aanmaken