vanaf €975,00

incl. btw
Definitieve prijs volgt na aanvraag

Met de ongedwongen sfeer van een akoestisch duo, maar het geluid van een complete coverband, zijn ze echt overal inzetbaar; van intieme huiskamer tot grote eventlocatie. The party is on!

Van bruiloft tot bedrijfsfeest, Unwind geeft die perfecte muzikale invulling aan ieder event. Stijlvol, flexibel en professioneel.

Pop & Party

Soms is een hele band teveel van het goede, maar heeft een akoestisch duo weer te weinig ‘presence’. Dan is Unwind Pop & Party de juiste keus! Want je ziet wel een duo, maar je hoort een hele band. Ze spelen dance- en popsongs uit de Top 2000 en brengen standaard gratis een stijlvolle kleine geluidsset mee.

On the move

Met Unwind On The Move heb je de mogelijkheid hen op wisselende plekken in te zetten. Door gebruik te maken van een mobiele geluidsset kunnen zij zich lopend tussen het publiek begeven. On The Move is bijvoorbeeld heel geschikt voor terras-, straat- of winkelconcerten en speciale acties!

Ceremonies

De huwelijksceremonie is een bijzonder en emotioneel moment. Met Unwind Ceremonies denken zij graag mee en wanneer de muzikale wens niet in de repertoirelijst voor komt, studeren ze het nummer graag voor je in.

Prijs is inclusief licht en geluid tot 100 personen. Anders in overleg.

Interessante producten voor jou

Jouw event start hier...

Event aanmaken