COVID-19

Update 14-06-2021

Uit de kamerbrief van 11 juni blijkt dat er meer mogelijk wordt door de inzichten uit de verschillende FieldLabs per 1 juli 2021

  • Het kabinet heeft besloten dat alle evenementen (dus ook voor bruiloftsfeesten en -diners!) onder voorwaarden met inzet van toegangstesten georganiseerd kunnen worden zónder restricties aan gastenantallen én dat met de inzet van coronatoegangsbewijzen de 1,5 meter losgelaten mag worden!
  • Concreet betekent het dat bij gebruik van Testen voor Toegang alle huwelijken weer mogelijk worden. Voorwaarden voor deze evenementen is dat zij besloten moeten zijn én dat er gebruik gemaakt wordt van Testen voor Toegang. Bezoekers kunnen met een coronatoegangsbewijs naar binnen. Het herstel- of volledige vaccinatiebewijs geldt ook als toegangsbewijs. 
  • Hieronder de voorwaarden: Het evenement vindt plaats op een afgesloten locatie (binnen of buiten) waardoor er sprake is van een gecontroleerde evenementenlocatie
  • Maximale capaciteit van 100% reguliere bezetting is mogelijk;
  • Verplichte registratie en triage binnen 4 uur voor aanvang;
  • Werken met gecontroleerde in- en uitstroom;
  • Dringend advies aan medewerkers een zelftest af te nemen;
  • Dringend advies om deelnemers en medewerkers achteraf bij (lichte) klachten te laten testen.


Bron: The Perfect Wedding

Update 13-01-2021

Na de persconferentie van gisteravond, 12-01-2021 is het duidelijk geworden dat wij met ons allen nog even vol moeten houden, en zoveel mogelijk thuis moeten blijven. Wij als bedrijf doen dat natuurlijk ook en werken nog steeds vanuit huis! Wij zijn bereikbaar via onze site, mail, app en bellen kan natuurlijk ook!

Alle afspraken die al gepland staan kunnen 'gewoon' doorgaan mits iemand klachten heeft. Wij nemen contact met jullie op om te vragen of jullie liever willen videobellen of een anderhalve meter afspraak door willen laten gaan!

Wij hopen dat het vaccin goed zijn werk gaat doen en er licht aan het einde van de tunnel is!

Als er vragen zijn over jullie bruiloft of event, laat het ons weten!


Update 28-10-2020

Thuiswerken.

Momenteel werken wij thuis, wij zijn normaal bereikbaar via alle gangbare kanalen. De openingstijden blijven ongewijzigd en wij ontvangen jullie op afspraak op ons bedrijf. Voor de afspraken die staan, word kort van te voren gekeken of die kunnen plaatsvinden.


Update  29-09-2020

Met de nieuwe maatregelen van het kabinet kunnen onze afspraken gewoon doorgaan.

Onze agenda stroomt vol! Dat vinden wij super fijn natuurlijk. Ook kunnen wij, de door jullie uitgekozen locatie komen bekijken, als iedereen zich aan de 1,5 meter afstand houdt en wij maximaal met 4 personen zijn. Als jullie voorkeur uitgaat naar een telefonische afspraak via facetime of zoom is dat natuurlijk ook mogelijk! Zo kunnen wij alles in gang zetten, het verdere contact verloopt over mail, chat via de site of app. Wij hopen op een gezond 2021!

Voor de komende drie weken geldt dat het maximum aantal personen waaruit een gezelschap kan bestaan 4 is. Dus feesten en partijen, borrel of personeelsuitje kunnen niet gevierd worden. Dat geldt voor binnen en voor buiten.

Een kerkelijke inzegening van een huwelijk is toegestaan. Wel moet er voldoende afstand gehouden worden en moet iedereen een vaste zit plaats hebben. Alle gasten moeten zich registreren en een gezondheidscheck ondergaan.

Voor vragen zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar! Blijf gezond!


Update 1 Juli 2020

Goed nieuws voor de bruiloften, feesten en bijeenkomsten vanaf 1 juli 2020!

Per 1 juli 2020 zijn bijeenkomsten met een onbeperkt personenaantal weer toegestaan! De 1,5 meter afstand blijft echter wel nog gelden. Wij zijn inmiddels goed op de hoogte van de geldende regels en hebben voor veel situaties een passende oplossing. Bij vragen helpen wij iedereen graag verder.


Update 22 april 2020

Bruiloften zijn niet altijd vergunningsplichtig, wij zoeken de komende dagen uit wat het voor iedereen betekent...

Tijdens de laatste persconferentie op 21 april 2020 horen we dat op alle grote evenementen een verbod geldt tot 1 september. Ontzettend jammer! Maar wat is nu een groot evenement? Wij zullen het proberen uit te zoeken en jullie z.s.m. op de hoogte stellen.