Festivaldecoratie

Festivaldecoratie en meubilair

Wij worden hier zo ontzettend blij van: een bepaalde sfeer of thema neerzetten die je van begin tot eind overal terug ziet. Op MijnEvent.nl vind je decoratie, decor en rekwisieten voor jouw festival. Maar ook veel meer dan dat, maar daarover later meer.

De tofste festivaldecoratie

Als organisator wil je natuurlijk de juiste sfeer voor jouw festival neerzetten. Wij willen je daar graag bij helpen. Wij hebben in ons assortiment hippe, creatieve en eigentijdse producten. Echte sfeermakers. Weet je al wat je wilt? Heb je al een stijl in gedachten? Bekijk anders eens onze thema's. Er staat ongetwijfeld iets voor je tussen. Bekijk direct welke producten wij per thema hebben samengesteld. Uiteraard kan je deze zelf nog wijzigen!

Hulp nodig bij de styling?

Onze stylisten helpen je graag om de juiste stijl en sfeer uit te zoeken. Wij bieden een compleet pakket aan van begin tot het einde. Niet alleen de aankleding, ook eten, consumpties, personeel en dat allemaal verpakt in de stijl die jullie willen neerzetten! Alles is mogelijk! Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Meer dan alleen decoratie

Het organiseren van een festival kan een hele klus zijn. Heb je vergunningen nodig? Wat doe je als het weer omslaat? Heb je voldoende van alles? Wat heb je eigenlijk allemaal nodig? Wij helpen je graag op weg! Lees onze tips over het organiseren van een festival.

Op MijnEvent.nl kun je alles vinden voor jouw festival. Denk hierbij aan tenten, podia, licht en geluid, catering, entertainment, meubilair en inrichting, sanitair.. werkelijk alles. Je kunt alles plannen in jouw persoonlijke online omgeving. Heb je vragen? Dan kun je chatten of contact opnemen met jouw projectleider.

De opbouw en styling van jouw festival kun je zelf (laten) doen. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle materialen op het afgesproken moment op het festivalterrein aanwezig zijn. Wil je dat de opbouw, styling en of/de afbouw door onze professionals wordt gedaan? Dan kan dit natuurlijk ook. Vraag naar de mogelijkheden. In een persoonlijke gesprek komt deze optie, en de bijbehorende kosten, aan bod.

Jouw event start hier...

Event aanmaken