Festival organiseren

Organiseer jouw festival met MijnEvent!

Te gek! Je gaat een festival organiseren! Jouw bezoekers zullen genieten van de muziek, de superfijne sfeer en heerlijk eten en drinken. Het organiseren van een festival kan een hele klus zijn. Heb je vergunningen nodig? Wat doe je als het weer omslaat? Heb je voldoende van alles? Uh, wat heb je eigenlijk allemaal nodig? Wij helpen je graag op weg!

Het begint met...

Een draaiboek maken. En wat staat daar dan in? Hoe je de beleving graat creëren voor jouw bezoekers, zodat ze jouw festival niet meer zullen vergeten en een volgende keer gegarandeerd weer terugkomen. In het draaiboek beschrijf je de volgende dingen: doelgroep, locatie, datum, planning, kosten, veiligheid, vergunning, risico's, promotie en evaluatie. Heb je hulp nodig bij het opzetten van een draaiboek? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Regel alles voor jouw festival op MijnEvent.nl

Als het draaiboek compleet is kun je verder gaan met organiseren en regelen. Op MijnEvent.nl kun je alles vinden voor jouw festival. Denk hierbij aan tenten, podia, licht en geluid, catering, entertainment, meubilair en inrichting, sanitair.. werkelijk alles. Allemaal exclusieve, creatieve en eigentijdse producten. Je kunt alles plannen in jouw persoonlijke online omgeving. Heb je vragen? Dan kun je chatten of contact opnemen met jouw projectleider.

De opbouw en styling van jouw festival kun je zelf (laten) doen. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle materialen op het afgesproken moment op het festivalterrein aanwezig is. Wil je dat de opbouw, styling en of/de afbouw door onze professionals wordt gedaan? Dan kan dit natuurlijk ook. Vraag naar de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek komt deze optie, en de bijbehorende kosten, aan bod.


Jouw event start hier...

Event aanmaken