Bloemen

De must op jullie bruiloft.

Wat bloemen doen op je bruiloft.

Bloemen brengen sfeer! Niet alleen in de vorm van een bruidsboeket, het is juist mooi om er een geheel van te maken door de zelfde bloemen terug te laten komen de gehele dag!

Om te beginnen bij een mooi bloemstukje bij het welkomstbord. Mooie bloemstukken bij de ceremonie, aan de stoelen en natuurlijk kunnen er geen bloemen ontbreken aan de diner tafel. Je kunt er ook voor kiezen om echt helemaal uit te pakken en op elke plek bloemen terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld bij een boeketje bij het tekenen, bij de ingang, op de cadeau tafel, bij het gastenboek en langs het altaar.

Dat kan natuurlijk in elk gewenst thema. Laat je wel even informeren of de bloemen die je graag wilt er ook zijn in de maand die jullie trouwen. Je kunt tegenwoordig ook bloemen laten verven. Ideaal als je voor een velvet, vintage look gaat.

Hebben jullie gekozen voor een buitenbruiloft en/of boho thema, dan maak je als bruid het plaatje compleet met een mooie bloemen krans in je haar. Of hebben jullie een Amerikaans tintje dan past een armband van bloemen weer perfect in het plaatje, of natuurlijk bruidsmeisjes met kleine boeketjes. Met een tafel vol veldbloemen creëer je een gezellige, relaxte sfeer. Romantische rozen, een witte bruiloft met lelies. Alles is mogelijk. Natuurlijk kunnen wij jullie daar bij helpen. Wij denken graag met jullie mee en kennen een paar super leuke en vooral goede bloemisten.

Jouw event start hier...

Event aanmaken