De lekkerste koffie en thee voor jou en je gasten?

Een barista neemt jou het werk uit handen...

Espresso, Americano of Caramel-Latte!

De koffiedrinker van 2020 weet heel goed wat hij of zij lekker vindt. In vele huishoudens staat daarom tegenwoordig al een mooi espressoapparaat te pronken en is er naast de koemelk van weleer een gezond alternatief in de koelkast te vinden om vele creaties mee te verrijken.

Ook op de werkvloer en in het bedrijfsleven is de vraag al lang niet meer: Wil je koffie of thee? Maar volgt eerder de vraag: Wil je een espresso of cappuccino? Decafé of sojamelk?

Gaan jouw ogen hier ook van stralen? Ook jij kunt je gasten deze heerlijkheden aanbieden op jouw event. Of het nu gaat om een bruiloft, een tuinfeest voor de jarige Abraham of Sarah, of de open dag van jouw bedrijf.. Een mobiele koffiebar met een barista is altijd een waardige toevoeging die door je gasten zeer gewaardeerd zal worden.

De Kofferbakker is zo'n mobiele koffiebar. Een stoere rode Bedford uit 1978 die haar kofferbak open stelt voor de lekkerste koffiespecialiteiten. Te boeken vanaf een 2-uurs pakket inclusief alle gangbare koffiespecialiteiten tot en met een compleet bruiloftsarrangement inclusief porseleinen vintage serviesgoed.

Jouw event start hier...

Event aanmaken