Tuinfeest

met ons wordt het een sprookje...

Een onvergetelijk feest in je eigen tuin!

Ga je trouwen? Ben je jarig? Geslaagd? Zoveel jaar getrouwd? Ga je met pensioen? Of heb je gewoon zin in een fantastisch tof feest? Hoe gaaf is het om dit feest te organiseren in je eigen tuin! Een tuinfeest is ontzettend leuk en geschikt voor een mooie lente- of zomerdag. Maar ook in de herfst of winter is een tuinfeest magisch. Je moet alleen dan rekening houden met je kleding en verwarming.

 Wij hebben veel ervaring met het geven van feesten op uiteenlopende locaties. Wij hebben hier wat leuke inspiratie op een rijtje gezet. Wij helpen je er natuurlijk graag bij…

Interessante producten

Tips voor het onvergetelijk tuinfeest

Wij hebben een aantal tips voor je, zodat jij ontspannen en relax een tuinfeest kunt geven. Heb je vragen? Wil je inspiratie? Zeker weten dat je niets vergeten bent? Neem dan contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met je persoonlijke projectleider.

Uitnodigen!

Wat voor feest gaat het worden? Wie ga je uitnodigen? Hoeveel mensen komen er? Komen er ook kinderen?

Inrichting

Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten meubels van verschillende materialen. Zo kun je precies de sfeer neerzetten die je wilt. Zorg voor voldoende zitplekken zodat je gasten ontspannen kunnen zitten, relaxen en eten.

Tenten

Onze tenten zijn echte eye-catchers voor jouw tuinfeest. Ze bieden bescherming tegen neerslag, maar ook bescherming tegen de zon.

Verlichting

Verlichting is heel bepalend voor de sfeer. Onmisbaar als je tot laat in de avond wilt genieten met je gasten. Je kunt kiezen voor speelse lampensnoeren of wat dacht je van vuurkorven, lantaarns, kaarsjes, lampionnen. Sfeer gegarandeerd!

Eten en drinken

Er is zoveel keuze! Heb je bijvoorbeeld gedacht aan een tapas buffet? Of live cooking? Een BBQ is natuurlijk altijd goed. En hoe gaaf is het om één of meerdere foodtrucks te hebben? Er zijn zoveel mogelijkheden!

Mag ik deze dans?

Mogen de voetjes van de vloer? Of wil je alleen (live) achtergrondmuziek? Neem eens een kijkje tussen ‘onze’ bands en artiesten. Voor elk wat wils. 

Houd rekening met je buren

Een goede buur… Houd rekening met je buren. Kondig het feest van te voren aan. Of nodig de buren uit.

Wij staan voor je klaar!

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar! Bel ons op 0522-300 000! of mail ons op info@mijnevent.nl... of stuur een appje via WhatsApp: 06 11 85 16 29

Jouw event start hier...

Event aanmaken