Tuinfeest

Mogelijk in elk seizoen!

Een onvergetelijk feest in je eigen tuin!

Ga je trouwen? Ben je jarig? Geslaagd? Zoveel jaar getrouwd? Ga je met pensioen? Of heb je gewoon zin in een fantastisch tof feest? Hoe gaaf is het om dit feest te organiseren in je eigen tuin! Een tuinfeest is ontzettend leuk en geschikt in elk seizoen! Natuurlijk is het heerlijk om een feest te geven in de zomer maar ook in de herfst of winter is een tuinfeest een goede optie. De tent kan gedeeltelijk maar ook volledig met zijwanden ingericht worden. Doordat de tent dan verwarmt kan worden is het zelfs in de kou genieten in eigen tuin! Neem eens een kijkje opTentr.nl voor verschillende soorten en maten Stretchtenten.

 Wij hebben hier wat leuke inspiratie op een rijtje gezet.

Interessante producten

Tips voor het onvergetelijk tuinfeest

Wij hebben een aantal tips voor je, zodat jij ontspannen en relax een tuinfeest kunt geven. Heb je vragen? Wil je inspiratie? Zeker weten dat je niets vergeten bent? Neem dan contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met je persoonlijke projectleider.

Uitnodigen!

Wat voor feest gaat het worden? Wie ga je uitnodigen? Hoeveel mensen komen er? Komen er ook kinderen?

Inrichting

Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten meubels van verschillende materialen. Zo kun je precies de sfeer neerzetten die je wilt. Zorg voor voldoende zitplekken zodat je gasten ontspannen kunnen zitten, relaxen en eten.

Tenten

Onze tenten zijn echte eye-catchers voor jouw tuinfeest. Ze bieden bescherming tegen neerslag, maar ook bescherming tegen de zon.

Verlichting

Verlichting is heel bepalend voor de sfeer. Onmisbaar als je tot laat in de avond wilt genieten met je gasten. Je kunt kiezen voor speelse lampensnoeren of wat dacht je van vuurkorven, lantaarns, kaarsjes, lampionnen. Sfeer gegarandeerd!

Mag ik deze dans?

Mogen de voetjes van de vloer? Of wil je alleen (live) achtergrondmuziek? Neem eens een kijkje tussen ‘onze’ bands en artiesten. Voor elk wat wils. 

Wij staan voor je klaar!

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar! Bel ons op 0522-300 000! of mail ons op info@mijnevent.nl... of stuur een appje via WhatsApp: 06 11 85 16 29

Jouw event start hier...

Event aanmaken