Festivalbruiloft

Wij helpen je de juisten materialen te vinden!

Festivalbruiloften zijn helemaal hot!

 Willen jullie graag een bruiloft in de sfeer van een festival? Een dag lang samen met jullie dierbaren genieten van lekker eten en drinken, goede muziek in een relaxte ambiance? Dan is een festivalbruiloft echt iets voor jullie!

Het is dé manier voor free spirits om de liefde te vieren! Geen opgeprikte bedoeling, maar een relaxte sfeer in een groene omgeving. Versier de boel met gekleurde bloemen en lichtjes in de bomen. Verschillende lekkernijen uit een "Food Truck" of van de BBQ. Combineer een zwierige jurk met blote voeten en dans onder de sterren totdat de zon opkomt. Dit zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke festivalbruiloft. 

Met ons "Festivalwedding" thema kun je elke locatie ombouwen tot het heerlijk festivalsfeertje, met de houten kabelhaspels maak je leuke zitjes in combinatie met de vintage klapstoelen. Gebruik de bamboestokken om de prikkabel te bevestigen. Nog een paar kussentjes op de FatBoy`s en de strandstoelen. Niemand wil nog naar huis...

Je kunt natuurlijk naar hartenlust combineren en zo echt jouw "event" laten ontstaan. Je projectleider helpt je er graag bij!

Interessante producten

Hoe organiseer je een festival bruiloft?

Bruiloften met een festivalthema zijn helemaal hot. Maar hoe organiseer je een festivalbruiloft? Wij helpen je op weg:

  1. Locatie! Waar ga je het festival organiseren? Bedenk wat jullie eisen zijn. Hoeveel gasten komen er? Tot hoe laat is het feest? Ben je niemand tot last? Is het makkelijk bereikbaar? Kunnen de gasten hun auto parkeren? Wat als het weer tegenvalt?
  2. Voorzieningen Super gaaf een festival in de buitenlucht. Maar zorg ervoor dat er voorzieningen zijn: elektriciteit, stromend water en natuurlijk niet te vergeten: toiletten. Wil je weten wat je nodig hebt en waar je aan moet denken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!
  3. Inrichting van het terrein Denk goed na waar je wat gaat plaatsen. Wat is de indeling van het terrein? Waar ga je het ja-woord geven? Waar ga je eten? Waar kunnen de gasten los gaan op de muziek? Is er een plek om even te relaxen?
  4. Goede muziek Een festival kan natuurlijk niet zonder goede muziek. Ga je voor een DJ of voor een band? Of misschien wil je wel meerdere soorten muziek.
  5. Wat als het regent of heel warm wordt? In beide gevallen is een stretchtent ideaal! Voor schaduw tegen de zon en tegen de regen! En niet alleen voor het weer, maar ook voor de sfeer! Wij hebben verschillende maten en kleuren stretchtenten op voorraad.
  6. Foodtruck`s Wat dacht je van een foodtruck. Geen statig diner maar spontaan en de gasten kunnen kiezen wat ze willen eten. Er is ontzettend veel keuze.

Jouw event start hier...

Event aanmaken