Haal de vakantie in huis!

Creëer jouw thuis borrel met vrienden of familie

Borrel & Bites

Gelukkig kunnen we dit jaar weer stapje voor stapje naar feestjes, het buiteland voor een lekkere vakantie en naar bruiloften. Helaas is het nog niet weer zo als we gewend waren, en moeten we nog steeds rekening houden met de maatregelen van het Corona virus. Daar hebben wij wat op bedacht! Met een klein groepje kan het namelijk nét zo gezellig zijn. Deze zomer bieden wij jullie de kans om vanuit je eigen tuin of balkon te kunnen genieten van de heerlijkste tapas en andere (borrel) hapjes. Zo waan je je toch een beetje in de feest stemming! 

Samen met De Kofferbakker hebben wij een catering assortiment samengesteld, speciaal voor de bijzondere momenten van zomer 2021! Onder ‘Borrel & Bites’ vind je meerdere arrangementen, perfect voor bij de borrel of meer dan genoeg voor een complete maaltijd. Per box is er een minimum bestel aantal van bijv. 2, 3 of 4 personen, maar ben je met meer, dan kun je eenvoudig per persoon de box ophogen. Of maak een leuke combinatie van verschillende soorten voor de variatie!

De borrelpakketten zijn overal te nuttigen en wij kunnen op vrijwel iedere locatie bezorgen, mits we er met de auto (heel dichtbij) kunnen komen. En door de samenwerking met De Kofferbakker zijn ze in overleg ook af te halen in zowel Appelscha als Rogat. Bij sommige pakketten kun je gedeeltes er van warm maken mocht je op je locatie daar de mogelijkheid toe hebben. Zo niet, dan zijn de pakketten zo samen gesteld dat je ze ook allemaal koud kunt eten. Laat ze wel een beetje op temperatuur komen, dan smaakt het nog beter!

Kies voor heerlijke tapas met ‘Costa Parka’ of ‘Balkogna’, luxe hapjes van de ‘Boot d’Azur’ of bijvoorbeeld een compleet veganistische box met ‘Las Vegan’. Met een heerlijke fles wijn of een lekker koel biertje er bij maak je het feestje natuurlijk helemaal af.

De bestelwijze is eenvoudig:

Maak een "event" aan, voeg je gegevens toe, de locatie en de datum, selecteer de producten en klik op aanvragen, kort daarop nemen we even contact met je op om de bestelling te checken. Daarna kun je achteruit geleund op je bestelling wachten, that's all!

Nog sneller? WhatsApp supersnel je bestelling naar: 06 11 85 16 29

Jouw event start hier...

Event aanmaken