Kleur op jullie bruiloft.

Gebruik een kleurenpalet!

Hoe vind je de juiste kleurencombinatie?

Door de juiste kleurencombinatie krijg je een prachtig geheel en een verhaal gedurende de dag dat helemaal klopt. Dat zie je niet alleen op jullie bruiloft zelf maar komt ook terug in jullie fotoalbum. Maar hoe gebruik je nou de juiste kleuren op de juiste manier die ook nog eens bij jullie past? Zoek eerst een hoofdkleur uit. Breid dat daarna verder uit in een kleuren palet.

Locatie kleuren

Kijk ook wat de kleuren van de locatie zijn. In een tuin komen kleuren heel anders uit dan in een hip restaurant. En in een kasteeltje worden vaak donkere kleuren gebruikt, je kunt je dan beter een beetje daarop aanpassen zodat je niet met donkerrood en mintgroen uit komt. Let op de vloeren, muren, behang, en de hoofdkleuren van de locatie.

Moodboard

Je lievelingskleur is niet voldoende. Blader in tijdschriften en kijk goed naar een stijl en geheel die jullie mooi vinden. Een moodboard is ook erg leuk om te maken en zo zie je zelf vaak als snel dat niet elke kleur goed bij elkaar past. Het complete plaatje heeft vaak een kleurenpalet.

Spetterend effect

Vroeger was er één kleur die centraal stond, wit. Dat kan prachtig zijn natuurlijk, kijk bijvoorbeeld naar een Ibiza wedding! Tegenwoordig is kleur helemaal hot! Van prachtige veldbloemen tot pastel droogbloemen. En wees niet bang om verschillende felle kleuren te gebruiken. Het is een kwestie van testen en als je er niet uitkomt laat je je adviseren. Want veel kleuren geeft echt een spetterend effect.  

Interessante producten

Hoofdkleur

Tot slot kun je je hoofdkleur laten terug komen in jullie uitnodiging, menu kaart, naam kaartje voor de tafelsetting, op het welkomst bord, dagplanning en bijvoorbeeld bedankjes.

  • Scandinavisch: mintgroen, zachtroze en natuurlijk hout.
  • Romantisch: zachtroze, oudroze, nude
  • Vintage: Pastel en natuur
  • Beatch: zand, wit, blauw en groen
  • Ibiza: wit en nude
  • Industrieel: grijs en zwart
  • Minimalistisch: natuurtinten, wit, offwhite, nude, groen
  • Bohemian: aardetinten en diepe kleuren

Jouw event start hier...

Event aanmaken