Nanny`s

for a day...

"Stelt u zich voor, u nodigt uw gasten uit voor uw bruiloft, groot feest of een event, maar u heeft nog niet nagedacht over de kinderen van uw gasten.

Gelukkig hoeft u daar niet verder over na te denken want Nanny’s for a day nemen die zorg graag uit handen voor u! Het bieden van zorg, veiligheid en warmte staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken altijd met minimaal twee nanny’s. Zo is er genoeg aandacht en liefde voor elk kind. We zorgen ervoor dat de kinderen zich vermaken door ze activiteiten aan te bieden dat vergelijkbaar is met het betreffende feest. Door middel van een persoonlijk gesprek op de locatie kunnen we helder krijgen wat uw wensen zijn. We denken graag met u mee! Heeft u nou een gelegenheid waarbij u opvang of entertainment voor de kinderen kunt gebruiken? Neem contact met ons op via de onderstaande link.

http://nannysforaday.nl/contact

Wij werken altijd met minimaal twee nanny’s. Zo is er genoeg aandacht en liefde voor elk kind. Daarnaast willen we de ouders ontlasten, zodat zij geen zorgen hebben over hun kind en optimaal kunnen genieten van het feest. We zorgen ervoor dat de kinderen zich vermaken en eventueel hun middagslaapje kunnen doen. De kinderen krijgen een eigen feest met bijbehorende activiteiten, dat vergelijkbaar is met het betreffende feest. Dit creëren we door middel van een persoonlijk gesprek vooraf op locatie of via Skype.

Knutselen, spelen, boekjes lezen, tekenen, taartjes versieren en dansen...

Veel is mogelijk zodat ze al met al terugkijken op een mooie en memorabele dag. Zowel ouder als kind zullen zeggen dat ze zich geen moment verveeld hebben én de ouders zorgeloos hebben kunnen genieten.

Jouw event start hier...

Event aanmaken