"Netl", de Wildste Tuin!

Zeg JA...in de Wildste Tuin!

"Jong en Oud worden blij in de Wildste Tuin."

Regio: Midden Nederland | Adres: Leemringweg 19, Kraggenburg Het prachtige Bamboebos van Netl de Wildste Tuin is voor ons een echte Premium Locatie, MijnEvent.nl werkt voortdurend samen met de Weddingsplanners van Netl, de Wildste Tuin. Je kunt dan ook meteen via Netl de boeking regelen van alle materialen die je nodig hebt.

Het park is een prachtig decor voor een trouwdag, verjaardagsfeest en familiedagen. Het park met Natuurspeeltuin en het Obstacle Training Course verleiden je meer te doen, dan zittend genieten. Er zijn verrassende groepslocaties en de menukaart is breed. Geïnspireerd door Blue Zone, daar kun je zomaar een BBQ houden, eventueel met echt kampvuur. Op de Camping kun je blijven slapen, bij elkaar in de buurt – mits je op tijd boekt. Samen een kampvuur bouwen, verhalen vertellen, vissen, zwemmen, het blote voeten pad verkennen of de natuur intrekken van het "Voorsterbos". Gun elkaar de tijd van je leven! Een familie- of team dag die iedereen leuk vindt. Op een mooie plek waar iedereen zich thuis voelt en je de ruimte hebt voor een eigen invulling, dat is Netl de Wildste Tuin.

Iets vieren bij "Netl" de Wildste Tuin vindt iedereen TOP!

En het is ook nog voordeliger dan je denkt, want "Netl" heeft alles al in huis voor een geslaagd feest. Want zelfs al heb je thuis de ruimte, laat maar eens uitrekenen wat dat allemaal kost: de huur van tafels en stoelen, een koffiezetapparaat, waterkoker, warmhoud container met kannen, kopjes en glaswerk, een bar met koeling en tap, koelkasten voor frisdrank en wijn, en misschien wel een toiletwagen en een feesttent. Iets vergeten? Wil je druk zijn met organiseren of de tijd nemen voor je gasten?... Netl heeft verschillende mooie locaties en je kunt bij ons kleine hapjes nemen, BBQ’s houden, maar ook een foodtruck aan laten aanrukken, of een exclusief diner laten serveren. Voor deze nieuwe formule werken we samen met partners uit de regio. Samen wat doen op het park kan natuurlijk ook zoals Pitch & Putten of beachvolleyballen. De kids kun je lekker de natuurspeeltuin in laten gaan, zodat jullie ongestoord kunnen bijpraten.

We denken graag met jullie mee over de mogelijkheden. Voor meer informatie:

Interessante producten

Jouw event start hier...

Event aanmaken