Waarom een Weddingplanner?

Onbezorgd genieten van de voorbereidingen.

Zorgeloos genieten van de voorbereiding van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Nicole is weddingplanner en ceremoniemeester. Hieronder legt ze uit waarom een weddingplanner een goede investering voor jullie trouwdag is.

Waarom een weddingplanner?

Dit hoor ik heel erg vaak op een bruidsbeurs of wanneer ik vertel wat ik doe. Waarom zou ik een weddingplanner inschakelen? Dat kan ik toch wel allemaal zelf. Natuurlijk kun je dit allemaal zelf, maar de meeste bruidsparen realiseren niet wat er allemaal geregeld moet worden en hoeveel tijd dit ze kost. Het regelen van een bruiloft kost al gauw zo’n 200 uur en niet iedereen heeft hier tijd voor en zin in. 

Daarnaast bewaakt een weddingplanner jullie budget zodat je zeker weet dat je niet teveel geld uitgeeft. En een zeker zo belangrijk ander punt is dat een weddingplanner op de hoogte is van de laatste trends en de leveranciers uitzoekt die bij jullie passen wat jullie bruiloft uniek maakt. 

En weet je qua styling of thema niet precies waar je moet beginnen of hoe je dit moet aanpakken? Een weddingplanner helpt vanaf het begin af aan meedenken over het thema. Vaak werken we met een moodboard en krijg je al snel een beeld hoe jullie bruiloft eruit komt te zien.

Professioneel ceremoniemeester

Wanneer je een weddingplanner inschakeld voor jullie bruiloft is zij ook aanwezig op jullie trouwdag om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Maar het is ook mogelijk om een weddingplanner in te schakelen voor alleen ceremoniemeesterschap. Zelf wil je je geen zorgen maken of de fotograaf wel op tijd is of dat de bruidstaart wel wordt bezorgd. Onbezorgd genieten, dat is wat je graag wilt. Maar aan wie laat je deze belangrijke en drukke taak over? Heb je geen geschikte kandidaat in de familie of vriendenkring of je wilt dat iedereen net zo kan genieten als jullie zelf. Laat dit dan over iemand die professioneel ceremoniemeester is.

Onbezorgde Trouwdag | Nicole Bredewold

Fotocredits: Nickie Fotografie en The Complete Wedding

Jouw event start hier...

Event aanmaken