Styling!

"Een stoere industriële aankleding, of juist romantisch met veel tule en kant."

Onze mensen zijn ontzettend creatief en denken graag -out of the box- met jullie mee!

Wij worden ontzettend blij van mensen die een bepaalde sfeer of thema neer willen zetten en dat willen laten zien van het begin tot het einde van de dag! Een stoere industriële aankleding, of juist romantisch met veel tule en kant.

Wij bieden een compleet pakket aan van begin tot het einde. Niet alleen de aankleding, ook eten, consumpties, personeel en dat allemaal verpakt in de stijl die jullie willen neerzetten! Alles is mogelijk! Elke locatie is om te toveren tot een prachtige trouwdag met jullie persoonlijke touch.  

Gaan jullie voor een mooie klassieke trouwerij, met een loper vol rozenblaadjes, glimmende kroonluchters, op een stijlvolle locatie een gezellige indeling vol met jullie vrienden en familie. Of houden jullie van een ceremonie in de buitenlucht, bijvoorbeeld een bosrijke omgeving. Jullie JA-woord onder prieeltje, al jullie familie en vrienden om jullie heen. Gezellige zitjes bij een vuurtje en lange tafels voor jullie diner in de schemering.

Wedding with a touch of… Gold, Blue, Rosé in te vullen in elke kleur natuurlijk. Er ontstaat een prachtig geheel door alle details in één thema kleur te houden.

Proosten jullie liever op jullie blote voeten op het strand? Een pad van Perzische tapijten naar jullie uitgekozen prieel. Verschillende zitjes op het strand zodat Jullie familie en vrienden heerlijk met jullie mee kunnen genieten in het zonnetje.

Onze stylisten helpen jullie graag om de juiste stijl uit te zoeken zodat jullie dag prachtig persoonlijk wordt. Wij maken jullie dag compleet doordat wij overal bij betrokken zijn. Jullie zien ons niet alleen tijdens een kennismakingsgesprek maar wij zorgen er persoonlijk voor dat alles klopt, je zult ons zien achter bar, we brengen jullie eten rond of snijden de bruidstaart aan. Omdat we alles dicht bij onszelf houden komt jullie stijl het beste over en worden niet alleen jullie maar ook jullie gasten in de watten gelegd! Compleet genieten.

Fotocredits: Hanneke Bloem Fotografie

Fotocredits: KVfoto

Interessante producten

Jouw event start hier...

Event aanmaken