Themafeest

Laat je inspireren door onze thema’s

Een passend thema voor elk feest!

Ga je een feest organiseren? Denk dan eens aan een thema voor jouw feest! Themafeesten zijn steeds populairder. En terecht! Door middel van een themafeest zet je een sfeer neer die bij jou past en maak je er een uniek en persoonlijk feest van. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of jubileum, er is altijd een thema dat goed past. Heb je hulp nodig bij het bedenken van een thema? Wij helpen je graag op weg. Daarna kan de voorpret beginnen: het organiseren van jouw knalfeest! Op MijnEvent kun je alles vinden en regelen voor jouw feest. Wil je weten hoe het werkt? Bekijk hier de video. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben al een aantal thema’s voor je uitgewerkt. Deze kun je hier bekijken. Onze thema’s zijn te boeken voor elke ruimte. Bekijk direct welke producten wij per thema hebben samengesteld. Uiteraard kan je deze zelf nog wijzigen!

Themafeest: Bekijk onze voorbeelden

Wij hebben op onze website al een aantal themafeesten uitgewerkt voor je. Zo maken we het je makkelijk! Hieronder staat een selectie van onze thema's. Laat je hier inspireren door alle thema's.

#barn&country

Dit thema heeft een ontzettend gezellige stijl, mede door het vele hout, de lichtjes en de bloemen! Elke schuur is om te toveren in een prachtige feest locatie, denk aan gezellige ronde tafels, of een mooi gedekte lange familie tafel! Heerlijk eten, muziekje.. gegarandeerd succes! Natuurlijk ook helemaal aan te passen in jouw persoonlijke stijl!

#bohemianwedding

Wat vind je bijvoorbeeld van het thema 'bohemian'. Vintage meubels en veel verschillende decoratie passen perfect bij het thema. Wat dacht je bijvoorbeeld van koffers, houten kratjes of overal vintage kleden? Lampjes tussen de bomen en 's avonds opwarmen bij het kampvuur.

#urbanjungle

Het sfeertje botanisch komt zie je steeds vaker terug komen! Veel verschillende planten en mooie natuurlijke kleuren en materialen. Denk aan hangplanten, vetplanten, verschillende potten, cactussen of een complete plantenwand. Groot en klein, mix en match, alles kan! Maak een combinatie van stoere interieuraccessoires en botanische prints en creëer zo je eigen Urban Jungle op jouw evenement. Laat de planten zorgen voor een heerlijke, frisse sfeer!

Jouw event start hier...

Event aanmaken