Versiering bruiloft

De leukste en hipste versiering voor de mooiste dag!

Versiering voor jouw bruiloft

Jullie bruiloft, dat moet natuurlijk een onvergetelijke dag worden. Door middel van de juiste versiering zorg je ervoor dat het echt JULLIE dag wordt. Voor het aankleden van de trouwlocatie en de feestlocatie hebben wij veel leuke en hippe spullen in ons assortiment. Of het nu gaat om een festivalbruiloft, een bohemian bruiloft, of een ander thema: wij hebben de leukste weddinggadgets. Mis je iets? Laat het ons weten!

Versiering voor een persoonlijke bruiloft

Versiering en decoratie zorgen voor de puntjes op de i. Versiering zorgt voor de sfeer op jullie bruiloft. Het is belangrijke dat de versiering met elkaar matcht en dat het een geheel vormt.

Inspiratie nodig?

Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan eens onze thema's. Onze thema’s zijn te boeken voor elke ruimte. Bekijk direct welke producten wij per thema hebben samengesteld. Uiteraard kan je deze zelf nog wijzigen!

Welke stijl past bij jullie?

Je kunt ervoor kiezen om (samen met je partner) een moodboard te maken. Je verzamelt dan allemaal afbeeldingen van dingen/sferen die je graag terug wilt zien op jullie bruiloft. Je kunt dit ook digitaal doen op bijvoorbeeld Pinterest. Je kunt je moodboard op Pinterest ook koppelen aan jouw event op onze website. Wel zo makkelijk. Dan kan je persoonlijke projectleider je goed helpen.

Hulp nodig bij de styling?

Wij worden ontzettend blij van mensen die een bepaalde sfeer of thema neer willen zetten en dat willen laten zien van het begin tot het einde van de dag! Onze stylisten helpen jullie graag om de juiste stijl uit te zoeken. Wij maken jullie dag compleet doordat wij overal bij betrokken zijn. Wil je meer weten? Lees hier meer informatie. Of neem contact met ons op.

Jouw event start hier...

Event aanmaken