Waarom met 'ons' trouwen?

Wij hebben 8 redenen gevonden.

Wij bieden een totaal pakket aan.

Wij zijn een bedrijf dat jullie van A tot Z kan helpen en begeleiden. Als jullie bijvoorbeeld op zoek zijn naar een tent en een bar voor tijdens jullie buitenbruiloft, dan hebben wij niet alleen keuze uit verschillende barretjes, maar ook een volledig gevulde bar, een tap en zelfs personeel die jullie en jullie gasten voorziet van een drankje die dag! Als je met ‘ons’ gaat trouwen kun je het compleet aan ons overlaten. Het totale pakket is geen must. Natuurlijk kun je bij ons ook apart artikelen bestellen.

Leukste materialen.

Wij hebben een loods (800m2) vol met leuke materialen die ons helpen om elk gewenst thema neer te zetten. Jullie kunnen zelf jullie artikelen uitzoeken en in jullie winkelmandje online doen, om vervolgens als jullie er uit zijn wat jullie nodig zijn alles toe te voegen aan jullie ‘evenement’ Ook is er de mogelijkheid om bij ons langs te komen. Wij vinden het altijd leuk om jullie te ontmoeten en zo kun je de materialen die je uitgezocht hebt in het echt beoordelen.

Flexibel.

Wij zijn flexibel, en dat werkt voor beide partijen hartstikke fijn. Wij kunnen makkelijk inspringen op jullie plannen en aanpassingen kunnen nog tot kort van te voren gedaan worden. Omdat wij een kort lijntje hebben met jullie zelf is er ontzettend veel mogelijk. Alles is van te voren al in kannen en kruiken, dat zorgt voor een rustige factor in toch voor veel bruidsparen een stressvolle tijd.

Leuke Partners.

Wij hebben leuke, enthousiaste partners die wij kennen en vertrouwen. Zij brengen ongetwijfeld de juiste sfeer mee naar jullie feest. Wij adviseren graag wie het beste bij jullie past. Natuurlijk kunnen wij het contact regelen maar er is ook de mogelijkheid om zelf met bijvoorbeeld een artiest, foto- of videograaf jullie plannen te bespreken. 

Contact.

Het contact met jullie onderhouden wij zelf. Er zijn geen tussenpersonen. Wij vinden het leuk om met jullie in gesprek te gaan zodat wij jullie ideeën goed kunnen uitvoeren. Het is ook fijn voor jullie om de hele voorbereiding met dezelfde contact persoon te regelen. Op de dag zelf hetzelfde bekende gezicht te zien die alles tot in de puntjes regelt is ook lekker vertrouwd.

Betaalsysteem.

Wij hebben iets leuks bedacht om het betalen iets aangenamer te maken! In jullie eigen online-omgeving vind je een tabblad met "Mijn Betalingen", zo kun je je eigen manier van betalen bijhouden. Maar er kunnen ook andere mensen met je mee betalen! Eenvoudiger kunnen we het niet maken, wel makkelijker?! :-)Styling.

Wij zitten bomvol met leuke ideeën, houden graag de nieuwste trends bij en ontwikkelen ons elk jaar weer! Dat maakt het ook leuk om elk jaar weer een nieuwe trend voorbij te zien komen en daar helemaal in te duiken. Mensen met een compleet eigen stijl is altijd een leuke uitdaging, maar ontzettend leuk om te doen. Door dat de stylist zelf langskomt met jullie, jullie plannen doorspreekt, en vaak even met jullie rond kijkt op de locatie, is alles van te voren al tot in de puntjes geregeld. Dus maak het zo bond als jullie willen! Samen komen we er zeker uit!