Ons innovatieve Affiliate programma...

MijnEvent.nl heeft een innovatief affiliate systeem!

We zoeken creatieve partners die klantgericht kunnen denken, professionals. Onze partners zijn divers: Bands, Dj’s & Artiesten, Foodtrucks & Catering, Stylisten, Fotografen, Verhuurders van materialen (tenten, decoratie, meubilair), geluid en techniek, ga zo maar door! We zoeken partners die met hun bijdrage een evenement tot een nog groter succes kunnen maken.

Wat is MijnEvent.nl:

Op MijnEvent.nl kan de klant 24 uur per dag, 7 dagen per week heel eenvoudig, huren en boeken. Wij bieden zoveel mogelijk onder één dak, zodat de klant zijn volledige evenement kan samenstellen naar eigen wens. Binnen MijnEvent.nl is voor de klant alles eenvoudig en gebruiksvriendelijk ingericht. De klant zoekt op MijnEvent.nl op thema`s: materialen, entertainment, decoratie en arrangementen bij elkaar en stelt zo zijn eigen evenement samen. MijnEvent.nl inspireert de klant en geeft volledige keuze vrijheid. Onze projectleiders ondersteunen graag, in een persoonlijk gesprek of via de ingebouwde live-chat, we sluiten aan op de wensen van de klant en brengen de klant op nieuwe ideeën.

Waar staan wij voor?

We hebben het onze missie gemaakt om huren en organiseren zo leuk en makkelijk mogelijk te maken! We denken altijd in mogelijkheden en gaan voor maatwerk met een persoonlijke “touch”. De klant kan bij ons zijn volledige evenement inrichten & organiseren vanuit huis, waarbij de wensen, beleving en tevredenheid van de klant vooropstaat.

Waarom zijn wij de partner voor jou?

MijnEvent.nl is het platform waar je als partner verschillende (verhuur) diensten kan aanbieden. MijnEvent.nl is groeiende en heeft inmiddels een groot bereik, dit zien we terug in het geboekte aantal opdrachten voor dit jaar en voor het aankomende jaar. De kosten voor het programma zijn laag, deze we spreken vooraf af. We zijn innovatief, professioneel, denken klantgericht en hebben als insteek dat we elkaar verder kunnen helpen op meerdere fronten.

Aanvraag voor een affiliate account.

Om een account aan te vragen neem je contact met ons op via info@mijnevent.nl. Wij sturen je dan vrijblijvend de voorwaarden en informatie op.

Jouw event start hier...

Event aanmaken