DJ | Vintage Vinyl

Niets kan de charme van de echte vinyl platen vervangen.

DJ Vintage Vinyl draait alleen ouderwets met elpees en singles met daarop de lekkerste retro hits. Of hij, of zij nu draait op een bruiloft, tuinfeest, festival, bedrijfsfeest of zakelijk evenement, de DJ neemt altijd zijn grandioze verzameling van 3.000 platen mee. Het publiek mag zelf in de platenbakken snuffelen en letterlijk met een verzoekplaatje naar de DJ gaan. Met een mix van fijne platen uit de 70’s, 80’s en het eerste deel van de negentiger jaren zit er voor elk wat wils tussen. Veel disco, funk, soul, retropop. DJ Vintage Vinyl ziet er altijd onberispelijk uit en neemt zijn omgebouwde piano-booth.

Een bruiloft in festivalsfeer! Hoe leuk is dan een vinyl-DJ met een oude piano omgebouwd tot DJ-meubel. De totale aankleding past perfect in dit ‘plaatje’. De DJ’s zorgen voor één van de mooiste trouw-omlijstingen van ons land.

De ideale 'vibe' voor de ideale dag. De dag waarop alles klopt. Alles kan worden afgestemd op wie jullie zijn en jullie muzikale wensen.

Want jullie trouwdag wordt natuurlijk helemaal onvergetelijk met een spetterend feest!!

Zoek je plaat en de DJ draait op je bruiloft

In de basis draait DJ Vinatge Vinyl muziek uit de 70’s, 80’s en begin 90’s. Het concept, waarbij iedereen mag neuzen in alle bakken met platen die de DJ meeneemt.

Dit concept kan uitgebreid worden met verschillende muziekstijlen en genres. Hierbij kunt u denken aan dance, Top 40, enzovoort. Alles is hierin mogelijk! 

Wij denken graag met jullie mee over de muzikale invulling van het feest: van het openings- tot het eindnummer en alles wat jullie daartussen willen horen. Jullie voorkeuren in combinatie met onze kennis zal resulteren in een onvergetelijk feest!

Om de juiste sfeer te realiseren en de voetjes gegarandeerd van de vloer te krijgen hebben wij keuze uit twee lichtshow pakketten! nl. lichtshow basis en lichtshow luxe, kijk voor de inhoud op de bijbehorende pagina's in het assortiment.


  • Standaard set is 4 uur, andere set-tijden graag in overleg met je projectleider.
  • "DJ Vintage Vinyl" benodigd 1 vrije stroomgroep 220v / 16A

€990,00

incl. btw