Filter

Assortiment van:

MEProductions

Wij geloven in de kunst van het vieren. Door te vieren leg je een belangrijk moment vast in de tijd. Hierdoor krijgt het alledaagse een uniek en bijzonder karakter. Wij geloven dan ook dat bij ieder persoon, iedere organisatie of ieder type feest een specifieke band of artiest past die bijdraagt aan een feestelijke herinnering.

Onze brede kennis in de muziek- en entertainmentbranche stelt ons in staat om een samengesteld advies op maat te verzorgen met de juiste presentatie en onderbouwing. Niet elke band of artiest past op elk type feest of bij een bepaald persoon. Door deze visie en onze persoonlijke en professionele begeleiding zorgen we voor de juiste match tussen opdrachtgever en band of artiest.

Wij hebben een groot aanbod in artiesten, bands en entertainment. Voor een aantal bands is MEProductions zelfs het exclusieve boekingsbureau! Met ruim 15 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentbranche verzorgt MEProductions voor alle mogelijke feesten de artiesten, bands en het entertainment.

MEProductions werkt dagelijks verschillende concepten uit voor diverse evenementen. Van klein- en grootschalige evenementen tot openbare- en besloten evenementen. Geef de organisatie uit handen en MEProductions regelt de volledige catering, aankleding, faciliteiten, muziek en het entertainment. Bruiloften, festivals, tuinfeesten, dorpsfeesten, bedrijfsevents: er zijn mogelijkheden voor ieder feest. MEProductions werkt samen met vaste leveranciers waardoor het overzicht gewaarborgd blijft, er maximaal aan de wensen wordt gewerkt van de opdrachtgever en het event uiteindelijk een waardevolle feestelijke herinnering wordt. Laat je inspireren.