Staffelkorting

Wat is staffelkorting ?

De extra korting die je krijgt als je meerdere dezelfde producten aanschaft noemen we staffelkorting. In het geval van evenementen gaat het om meerdere producten op het zelfde evenement. Bij huren en boeken krijg je staffelkorting wanneer je meerdere dagen of meerdere producten aaneengesloten huurt. Dat kortingsbedrag wordt door je projectleider doorgevoerd op de producten die daar voor in aanmerking komen. Dit wordt bij je bestelling zichtbaar in je persoonlijke omgeving.

Staffelkorting: korting bij het huren van meerdere producten of aaneengesloten dagen.

De staffelkorting wordt zo snel mogelijk zichtbaar in je evenement. Zodra de projectleider de beschikbaarheid gecheckt heeft, kijken ze ook direct naar de korting die op de producten zit. De korting wordt dan automatisch zichtbaar onderaan de pagina in de online-offerte.

Langere periodes huren is niet alleen voordeliger , maar ook veel handiger. Op deze manier sparen we veel tijd, mankracht en het draagt het bij aan een duurzaam karakter.

De houten klapstoeltjes die per dag €2,- kosten, huur je met staffelkorting 2 dagen voor €1.50,-. Dat is een korting van maar liefst 25%. En bij 100 op 1 dag, zou het 200,- maar met staffel korting krijg je bij afname van 100 ook maar liefst 15% korting. Zo werkt staffelkorting dubbelop en voor iedereen!

Jouw event start hier...

Event aanmaken