#bohemian bruiloft

Wil jij een bohemian wedding? Dan zit je bij ons aan het juiste adres!

Een prachtige, zwierige jurk, een bloemenkrans in je haar...

...overal bloemen en groen, kleurrijke decoratie, jullie JA-woord in de buitenlucht! Yes, you got it. We go bohemian all the way! Wij hebben alle ingrediënten voor een boho-wedding.

Vintage meubels en veel verschillende decoratie passen perfect bij het thema. Wat dacht je bijvoorbeeld van koffers, houten kratjes of overal vintage kleden? Lampjes tussen de bomen en 's avonds opwarmen bij het kampvuur. Heerlijk om jullie mooiste dag in de openlucht te beleven!

BOHO bruiloft

Een bohemian bruiloft is niet meer weg te denken. Het is geen chique stijve bruiloft. Bij bohemian loopt alles heerlijk spontaan, ontspannen en vrij! Een heerlijke back to nature bruiloft zonder teveel verplichtingen voor je gasten. Wij hebben in ons assortiment heel veel producten om een heerlijke relaxte sfeer te creëren. Mis je wat? Of wil je meer informatie? Laat het ons weten! Om je op gang te helpen hebben wij al een aantal producten geselecteerd die perfect passen binnen dit thema.

Populaire producten in #bohemian bruiloft

Bohemian all the way...

Wil je het bohemian-thema helemaal doorvoeren voor jullie bruiloft? De crew van MijnEvent heeft nog wat tips voor je:

Maak gebruik van tenten

Buiten trouwen past helemaal binnen dit thema. Sfeervolle tenten zorgen voor een aangename omgeving onder alle weersomstandigheden. Heb je onze stretchtenten al bekeken? Of deze leuke little hats? Sfeer gegarandeerd!

Houten wegwijzers

Houten wegwijzers zijn super leuk om je gasten de weg te wijzen. Deze kun je zelf maken, maar ook huren bij ons. Lekker makkelijk!

Natuurlijke elementen

Maak gebruik van natuurlijke elementen. "Back to nature" hoort er helemaal bij. Lekker veel planten, bloemen, hout, veren, en zachte stoffen kun je goed gebruiken.

En wat trekken jullie aan?

Maak het helemaal compleet door een bohemian jurk uit te zoeken. Er zijn super veel leuke jurken om uit te kiezen. Maak je look compleet met een zwierig kapsel met losse lokken of een mooie vlecht. Oh en wat dacht je van een mooie bloemenkrans!

En niet te vergeten, wanneer je dit thema kiest is het ook leuk om de trouwkaarten in de bohemian stijl te doen... Veel plezier!

Jouw event start hier...

Event aanmaken