#festivalwedding

Festivalbruiloften zijn helemaal hot!

"Geen opgeprikte bedoeling, maar een relaxte sfeer in een groene omgeving."

Het is dé manier voor free spirits om de liefde te vieren! Geen opgeprikte bedoeling, maar een relaxte sfeer in een groene omgeving. Versier de boel met gekleurde bloemen en lichtjes in de bomen. Smikkel lekkernijen uit een "Food Truck" of van de BBQ. Combineer een zwierige jurk met blote voeten en dans onder de sterren totdat de zon opkomt. Dit zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke festivalbruiloft. 

Met ons "Festivalwedding" thema kun je elke locatie ombouwen tot het heerlijk festivalsfeertje, met de houten kabelhaspels maak je leuke zitjes in combinatie met de regiestoeltjes en "de Nachtwacht" bar past prachtig onder de stretchtent die ook al in het pakket zit. Op de bamboestokken kun je de prikkabel bevestigen en daardoor een heerlijk sfeerlicht laten ontstaan. Nog een paar kussentjes op de FatBoy`s en de strandstoelen niemand gaat meer naar huis...

Voor de koffie staat "De Kofferbakker" voor je klaar en er wordt een overheerlijke BBQ verzorgt door de "Food Dealer Food Truck". Je kunt natuurlijk naar hartenlust combineren en zo echt jouw "event" laten ontstaan. Je projectleider helpt je er graag bij!

Jouw event start hier...

Event aanmaken