#ceremonie

Een onmisbaar onderdeel van jullie trouwdag!

Een ceremonie precies zoals jullie dat willen!

Hoogst waarschijnlijk hebben jullie Pinterest al afgestruind naar het perfecte plaatje voor jullie dag! Bekijk ook eens onze speciale themadecoratie voor een onvergetelijke bruiloftsceremonie. Wij zijn dol op nieuwe ideeën en jullie projectleider helpt jullie graag verder.

Maak er iets speciaals van!

Maak er iets speciaals van! En laten wij nou precies weten hoe je dat moet doen! Er zijn zo veel trouwceremonie ideeën voor een bruiloft. Maak het samen met je trouwambtenaar bijzonder door een persoonlijke Touch te geven of geef je bruiloftsgasten de kans om het onvergetelijk te maken! Jij en je kersverse (allmost) partner kunnen natuurlijk ook zelf het heft in handen nemen. Hieronder vind je een aantal producten die wij verhuren en ook graag voor jullie opbouwen.


Populaire producten in #ceremonie

Yes I do!

Yes I do! Een bijzonder moment in je leven. Een moment dat zo voorbij vliegt. Wij geven nog een paar tips om er een onvergetelijk moment van te maken. Wil je het persoonlijk en bijzondere maken? Denk dan ook aan muziek. Welke muziek is bijzonder voor jullie? En wat dacht je van livemuziek? Dit kan bij binnenkomst, maar bijvoorbeeld ook bij het tekenen van de akte.

Wil je geen saaie stijve ceremonie? Wie is jullie ceremoniespreker? Geef aan dat je graag een persoonlijk verhaal wilt. Geen saai verhaal over de locatie of een onpersoonlijk verhaal over ‘het huwelijk’. Zijn er nog dingen of personen die speciale aandacht verdienen? Dierbaren die jullie missen of toppers die een extra bedankje verdienen?

Een trouwgelofte. Super mooi! Maak het extra bijzonder door een persoonlijk (geschreven) trouwgelofte voor jouw geliefde. Spreek het echt uit naar elkaar, maar schrijf het van tevoren wel op. Zo weet je zeker dat je op dit overweldigende moment niet vergeet wat je eigenlijk graag wilde zeggen.

Wil je nog meer tips? Of wil je graag zorgeloos genieten van je voorbereiding? Neem dan eens contact op met een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester. Waarom een weddingplanner? Het scheelt je veel tijd, de weddingplanner bewaakt je budget en weet precies hoe je alles moet aanpakken! Veel plezier met alle voorbereidingen!

Jouw event start hier...

Event aanmaken