#ceremonie

Een onmisbaar onderdeel van jullie trouwdag!

Een ceremonie precies zoals jullie dat willen!

Hoogst waarschijnlijk hebben jullie Pinterest al afgestruind naar het perfecte plaatje voor jullie dag! Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Trouwen jullie buiten in een stuk open land of een bos, een schuur, aan het water of hebben jullie de perfecte locatie gevonden met een mooie zaal?


Met de voorbeelden in je hoofd zoek je in ons assortiment elke style die je nodig bent.


Populaire producten in #ceremonie

Yes I do!

Wij geven nog een paar tips om er een onvergetelijk moment van te maken. Wil je het persoonlijk en bijzondere maken? Denk dan ook aan muziek. Welke muziek is bijzonder voor jullie? En wat dacht je van livemuziek? Dit kan bij binnenkomst, maar bijvoorbeeld ook bij het tekenen van de akte.

Zijn er nog dingen of personen die speciale aandacht verdienen? Dierbaren die jullie missen of toppers die een extra bedankje verdienen? Dat kunnen jullie aangeven bij diegene die jullie trouwt. Op die manier krijgt de ceremonie een persoonlijke touch.

Natuurlijk kun je je bruiloft zelf plannen, helemaal met de hulp van jullie ceremoniemeester(s) Geef je liever de planning uit handen, dan kun je een weddingplanner benaderen.

Waarom een weddingplanner? Het scheelt je veel tijd, de weddingplanner bewaakt je budget en weet precies hoe je alles moet aanpakken! Veel plezier met alle voorbereidingen!

Jouw event start hier...

Event aanmaken