#intiemebruiloft

Door het coronavirus zijn veel bruiloften er toe gedwongen om het in een kleinere setting te vieren. Er zijn ook voordelen aan een intieme setting...

De meeste bruidsparen gaan voor groot, groter, grootst en verliezen het fijne van intiem uit het oog.

Het is erg prettig om omringd te zijn door je familie en je liefste, echte vrienden. Je hoeft niet eindeloos in de rij te staan tijdens het handen schudden en kan gerust met iedereen praten. Jullie hebben veel meer aandacht voor elkaar. Dat is echt een groot voordeel. Jullie voelen je super relaxed omdat jullie alleen maar mensen om je heen hebt die je liefhebt en waar jullie je thuis bij voelen.

Wij hebben alvast een thema voor jullie samengesteld!

Omdat er minder gasten zijn is het ook fijn om in ongedwongen sfeer te dineren. Jullie genieten van een drankje aan een gezellig gedekte tafel in de buitenlucht terwijl jullie eten wordt bereid op de grill. Het eten wordt geserveerd op grote planken zodat jullie en jullie gasten zelf kunnen pakken wat jullie lekker vinden! Hiervoor hebben wij smakelijke voorstellen samen met De Kofferbakker.

Populaire producten in #intiemebruiloft

Styling en inrichting

We kunnen je ook helpen de styling en inrichting van jouw event, feest, of bruiloft. Kies eenvoudig zelf alles bij elkaar wat je tof vindt en wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is op jouw feest! Heb je hulp nodig bij de styling en inrichting? Ook dan kan onze crew je helpen. Wij hebben enorm veel ervaring en helpen je graag.

Het platform voor jouw event!

Op MijnEvent.nl vind je alles wat je nodig hebt voor jouw event, festival of bruiloft. Waarom kiezen voor MijnEvent?

  • Exclusieve, creatieve en eigentijdse producten
  • Groot assortiment rekwisieten en eyecatchers
  • Showroom in Rogat aan de A28 > Kijken, voelen en proberen
  • Groot netwerk aan professionals
  • Persoonlijke projectleider met oog voor detail

Wil je weten hoe het werkt? Bekijk hier onze video.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Jouw event start hier...

Event aanmaken