#rosé goud

Tijd voor een feestje!

Een compleet feestje bestellen?

Rosé goud is een mooi, rustig en Shiny thema. Veel jonge meiden kiezen tegenwoordig voor de kleur rosé goud. Net te oud voor roze en te jong om een versierde kamer over te slaan. Dus als je je tiener wilt verassen met een prachtig versierde kamer met een 'wauw' effect zit je bij ons goed!

Wij hebben de mooiste artikelen voor je uitgezocht, wij sturen alle artikelen zo snel mogelijk naar je op. Vind je het fijner dat wij je feestje komen opbouwen? Geen probleem, onze stylisten komen de locatie omtoveren!

Bestel de leukste artikelen voor een huiskamer of voor een complete tent!

Geen resultaten…

Voor de oppverlakte van 50 m2 zijn geen producten gevonden.

Populaire producten in #rosé goud

De leukste Deco artikelen!

In onze shop kunnen jullie alles vinden voor elke gelegenheid. Onze artikelen zijn van goede kwaliteit en wij werken uitsluitend met premiummerken zoals: Talking Tables, Neviti, Ginger Ray, AMSCAN en Club Green. De artikelen zijn van goede kwaliteit!

Slingers, ballonnen of tekst banners voor een bruiloft in verschillende stijlen, bijvoorbeeld Groen & botanisch, bohemian of alles met een 'Touch of gold' In die stijlen breiden wij ons assortiment wekelijks uit. Denk aan, gastenboeken, tafelnummers, stoelhangers, ballonnen, papieren waaiers, pompons, verschillende kleuren lampionnen en nog veel meer!

Natuurlijk hebben wij ook gedacht aan alle andere feestjes die er gevierd kunnen worden! Maak de naam van de jarige, geslaagde of je lieve vriendin van gigantische folie ballonnen. Wij hebben ze in verschillende kleuren! Bij elke letter of cijfer ballon hebben wij muur of hang decoratie waar je een super leuk thema feest mee kan creëren. van Jungle feest tot babyshower bij ons maak je je feest helemaal compleet! Neem snel een kijkje, bestel eenvoudig en wij zorgen dat de artikelen zo snel mogelijk bij je thuis komen!

Jouw event start hier...

Event aanmaken