#stretchtenten

Geschikt voor elk event

Stretchtenten

De Populaire stretchtent is geschikt voor kleine intieme evenementen, maar ook voor alle grote evenementen en festivals. Aangezien elke locatie en elke event anders is helpen wij je graag bij de keuze van je tent. Afhankelijke van het aantal gasten of bezoekers en de sfeer die je wilt neerzetten zijn er verschillende opties mogelijk.

Tentmaat 10m x 6m

Deze tentmaat is geschikt voor 50 staande gasten of 55 gasten in een zittende opstelling. Deze maat wordt vaak gebruikt bij een klein event of tuinfeest.

Tentmaat 10.5m x 7.5m

Deze tentmaat is geschikt voor 90 staande gasten of 80 gasten in een zittende opstelling. Deze maat tent wordt vaak gebruikt bij een presentatie of een bruiloft ceremonie. Vaak begint het aantal gasten bij beide events vanaf 40 - 50 gasten in zittende opstelling. Er is dan nog genoeg ruimte voor een podium, een spreekgestoelte of prieel voor achter het bruidspaar!

Tentmaat 15m x 10m

Deze maat is geschikt voor 200 staande gasten of 140 gasten in een zittende opstelling. Deze maat tent wordt vaak gebruikt bij evenementen en festivals. Elke maat heeft de mogelijkheid om te koppelen aan een andere maat tent. Deze maat is ook geschikt voor een overdekt terras!

Klik voor alle opties en mogelijkheden hier of neem contact op met je persoonlijke projectleider

Little Hat

De tent is perfect als kleine podium-overkapping of als sfeervolle publieksshelter te gebruiken, de Little Hat is uitermate geschikt om je evenement een intieme sfeer te geven. De Little Hat heeft een oppervlakte: 24 m². Hoogte is 3.6m | Doorloophoogte 2m.


Populaire producten in #stretchtenten

Tentr.nl

Wil jij een stretchtent kopen boven je terras of in de tuin? Kijk voor verschillende opties stretchtenten op Tentr.nl!

Jouw event start hier...

Event aanmaken