The Harmonyshakers

vanaf €995,00

incl. btw
Definitieve prijs volgt na aanvraag

Deze drie mannen weten hoe ze hun publiek kunnen entertainen. Met lekkere muziek en vooral veel interactie: schrik niet van een plotselinge serenade!

The Harmonyshakers bieden alles wat u zoekt. Want u kunt aangeven hoe u het wilt. Wilt u de hele avond Nederlandstalige muziek? Dat kan. Wilt u juist geen Nederlandstalige muziek? Dat kan ook. Wilt u dat het lekker zacht en als achtergrond klinkt? De band speelt op verzoek geheel akoestisch. Wilt u dat het juist knalt en overweldigend klinkt? De band speelt ook compleet versterkt zo hard als u wilt. Of misschien een combinatie? Eerst akoestisch, bijvoorbeeld als inloopmuziek bij een bruiloft, of als ontvangst bij de voordeur? Ook dat is mogelijk.

De Harmonyshakers zijn een trio. Maar wilt u toch graag een zangeres erbij? Zelfs dat is geen probleem. Het repertoire is zo breed dat er ingespeeld kan worden op de wensen van het publiek. De band speelt dus niet een vaste set nummers maar er wordt gekeken naar wat goed aanslaat en waar lekker op gedanst of op meegezongen wordt. En er is altijd interactie met het publiek! Mits u dat liever niet hebt. Want het is uw feest!

Prijs is op basis van een akoestisch optreden, exclusief licht en geluid. Anders in overleg.

Interessante producten voor jou

Jouw event start hier...

Event aanmaken